Keller Williams Partners Colorado Springs - Cheri Lesiak
Cheri Lesiak
Keller Williams Partners Colorado Springs
Colorado Springs, CO
English
Licenca nr: CO FA40042792 - CO / REALTOR® në Your Home Team
Çdo zyrë Keller Williams® është në pronësi dhe operim të pavarur
Detajet e Cheri
GJUHËT English
SPECIALITETE DHE EMËRTIMET REALTOR®, Military Relocation Professional, CPDE, Peak Producers
MARKET CENTER Keller Williams Partners Colorado Springs

Rreth Cheri


I've been in real estate since 2004.
I love this job and all the experiences I have gained along the way. I truly do see my clients like family and love to see how the grow over the years whether it's settling into a new home or moving on to new adventures.
In my personal time I like to play with my dogs, ride my motorcycle, travel, do yoga, and spend time with my friends and family.
I'm always a call, text, or email away.

My Preferred Vendors
A curated selection of vendors that I trust and recommend for various services. Discover reliable businesses that offer exceptional quality and a commitment to excellence.
My Preferred Vendors
I've worked with exceptional businesses and service providers. If you need information or recommendations for lenders, contractors, remodelers, and more, please don't hesitate to reach out.
Vendosni emailin ose numrin tuaj të telefonit së bashku me një mesazh të shpejtë dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të jetë e mundur.
Ju lutemi shkruani emrin tuaj.
Ju lutemi shkruani mbiemrin tuaj.
Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Ju lutemi shkruani një adresë të vlefshme emaili.
Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani numrin tuaj të telefonit. Vendos një numër telefoni të vlefshëm.
Ju lutemi shkruani një mesazh
Duke klikuar "Dërgo mesazh" ju pranoni se të dhënat tuaja personale do të trajtohen në përputhje me politikën tonë të privatësisë dhe do të ndahen me një agjent imobiliar të Keller Williams ose qendër tregu.
Mesazhi u Dergua
Dicka shkoi keq. Ju lutemi provoni përsëri.
Cheri Lesiak
Numri i licencës: CO FA40042792
Your Home Team

Celular
Zyrë
Contact Me
bn0t6kum6q87m5r582d0
Keller Williams Partners Colorado Springs
6140 Tutt Blvd., Suite 100 Colorado Springs, CO 80923
Zyrë

Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.